klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 26 Disember 2011

Happy besday to meee !

Assalamualaikum warga blogger semua .
Rindunya Cik Myra pada semua.
Rase macam nk peyok2 je . *peluk* . heeee :)
oke . kidding je.

btw , Cik Myra tunggu jugak org nyanyi lagu "epy besday to u" utk Cik Myra.
tapi xde pon. :'(
sedihh ! huhuhu .
oke . kidding lagi. heheee .
tak kesah pon la .

tapi ape2 pon, Cik Myra nk say Millionnnnnn Thank youuu pada u'ollss yg igt besday Cik Myra.
besday Cik Myra 22.12.2011 ary tu .
hehe .especially warga FB la kan. yg add "Maher Qaseh Emyra"
haa haa . sape tak add lagi , boleh add.
kita saling kenal mengenali. kawan je tau. sebab Cik Myra dah kawen.
*oke tipuuu!* boooo ! winkwink ^_^

HAHA , oke . sila la add. kalau Cik Myra tbe2 tanye u'olls ni sape?kenal ke?
korang pon perkenalkan lah diri ye.
yela. bukan sorang dua je frens Cik Myra tau. berlambakkkk ! *oke. tipu lagi* heee ^_^
sory la . kite x femes and tak hot and tak market.
*cehh.market tu pasar kn?* hikhok *loye buruk*
oke la . dah xnk merapu.

Cik Myra sayang korang ! muahh2! love you!
enjoy blogging dan jgn segan silu nk singgal sini selalu. *macam pantun erk?* hihihi ^_^
AND , paling penting, jangan lupe nk rajin2 kan jari jemari yang halus mulus tu untuk :
KLIK-2 churpchurp Cik MYRA. HUHU .
kerjasama korang sgt Cik Myra hargai.
Macihhh sume !
Stop Merepek-ing :)
Wassalam.

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!