klik klik

klik klik !

Followers

Ahad, 24 Julai 2011

FaceBook's CHAT BOX yg lame da OKIE ? Jom try !!!

Assalamualaikum .

Hye kOrang sekalian .

Sudah berbulan , bertahun lamenye x hupdate BLOG kn .

sO, CM dtg dgn tajOk yg best utk entry kali ni .

HAA . Cik Myra taw . kOrang mmg kenal sgt dgn pemilik FACEBOOK kn ?

Ape nme die ?

wahh . pndai la . okie2 .

name die MARK ZUCKERBERG .

So , boleh dikatekan 99.99% org da nyampah dgn FACEBOOK skang kan .

Cik Myra taw sbb ape . HAHA .

Ni mesti kes nk BANNED CHAT BOX FB kan ?

HAA . HAA . sila jujur okie ! Cik Myra taw ! huhu .

Okie . disini (cehh skema) . .

Cik Myra nk ajaw mcm mne dak Adie n MirOul ajaw nk jadikan die yg OLD VERSION !

Okie . kOrang hanye perlu meng-KLIK sini .

Okie . bace betOl2 . pastikan korang ade GOOGLE CHROME .

Lau xde leyh INSTALL kat situ . ade link yang di beri .

Haa . . then kOrang nmpk ade stu LINK kt bwh tu .

Ce try klik SINI.

Actually same je la kan . hehee . saje je nk susah kan korang . HAHA >.<

X pela . then kOrang dOnlOd keyh .

Juz klik CONTINUE je . jgn discard lak okie !

Ala . . mcm nk donlod movie gak . ta yah risau sgt lha kan .huhu .

OtOmatik nnt jadi mcm IM OLD VERSION punye .

TERBAEKKK WOOKK!

Gud Luck !

Lau x dpt tu , kOmpem ade mslh teknikal la kOrg nye LAPPY .

Cik Myra wat SUCCESS je kan . hehee .

DAA . selamat mencuba . Bittaufik Wannajah ! >.<''~

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Jumaat, 8 Julai 2011

korang bengang dgn buffering you tube . kan ?

Assalamualaikum all n gud morning .
sy taw ramai lagi yang x bangun lagi kan .

so . pagi ni sy nk create entry ni sbb . . .

hari ni sy bgon awl . . hahaha .

and sy da lame x create entry kat blog ni .

huhu .da berabok da pon . ciannye die kan .

haa . . ary ni rse2 nye cik myra nk story sesuatu la .

okie . cik myra nak share satu ilmu la ni .

korang mmg suke tengok citer kat youtube or donlod2 kan .

so . ary ni cik myra nak ajar . mcm mane nk bg speed buffering tu laju giler mcm pakai UNIFI .

ok . skang ni . korang search kat pakcik GOOGLE .

search : Speed Bit Video Accelerator .

okie . then nmpk x word "Download" ?

okie . try la klik situ . .

and then . download la . .

maaf la . cik myra nk tunjuk kan pic2 die . tp agak sukar sbb xde snipping tools kan .

emm . then korang bole la teroskan perjuangan ni dekat youtube .

korang try bukak youtube .

then korang search : Cara Mempercepatkan Youtube Buffer

created by : Rizq619

okie . korang boleh tgok kat situ directly . senang je care die .

jgn risau . >.<

mmg laju la kalau gune ni kan . kompem !

hehe . . ok la tu je yg cik myra cube nk sampaikan . lalalala .

maaf mengganggu kalian .

p/s :sory la . .cik myra tunjuk stgh jalan je carenye .

yg lain korg leyh search kt youtube k .

(Cara Mempercepatkan Youtube Buffer)

k . bye ! hehee . .

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!