klik klik

klik klik !

Followers

Khamis, 23 Februari 2012

Ewww? BELANGKAS?

Assalamualaikum..

Heyya heyya all's !
hey , aku pon xtau nape tajuk entry aku nampak pelik dari selalu. and let u all's know la kan.
korang tau tak hape ke bendenye belangkas tu? oke . itu sejenis binatang yang hidup dilaut.
haa . nak dijadikan cite la kan , while eating eating dekat restoran era gemilang tadi , tetibe terlintas di mulut kawan aku , akem . die tanye , belangkas tu hape haa? haha .

then , isu nak tak habes lagi sampai la ke kelas grafik dekat LAB 01 . haishh . tengah2 buat lesson dan tutorial tadi , tetibe pulak mereka-mereka yang "baik" ni bukak google carik gambar belangkas. haha . x pasal2 smpi habes mase x siap keje tu . penangan belangkas sgt hebat .
paling kelakar , dorang buat joke pasal belangkas . bukan main lagi sampai tanye lectur ,puan faradila pasal belangkas . dengan puan2 sekali gelak. oke, nk show off sikit picture.

dari pandangan atas seekor belangkas.




here are the BELANGKAS . unique and scaryyy ~ eww ! ;)

but something yang kite tak tau kan , belangkas ni boleh makan ke tak ? setahu aku , telur die boleh la. but not sure la pulak isi dia. let me show off telur belangkas.

oke , ni telur belangkas . telur die boleh makan . hehe..
orang melaka selalu bakar je..
and now , nak show off belangkas yang dah ditumis sedapp . adehh . jumpe resepi ni kat SINI.
#Siap ade resepi kauu.. nampak sedap. adehh . bole makan ke tak ? hurm -,-

#resepi tumis belangkas#

oke. that's all . selamat mencuba resepi bau . #tetibe . :P
WASSALAM ^_^

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!