klik klik

klik klik !

Followers

Selasa, 22 Mei 2012

Selamat Pagi Cinta ! ;)



Assalamualaikum . Morning u oll's . Oke , sangat rindu pada anda anda anda semua .
fhewwww . bape tahun ntah daku tak meng-update belogg ini . haha .
oke , seriously sekarang aku busy dengan kerja-kerja FULL TIME di coklatMarry a.k.a MarryBrown . :)

And hari ni berkesempatan sebab aku sepatutnya punch card pukul 12.00pm .
Tapi apa kan daya , semua family aku tak de kat rumah , parents pergi melaka buat pasport , adik adik sekolah la kan , terpkasa pergi awal sikit naik teksi . :)

Oke , aku dah takde word nak cakap ape . Thank you for sapa sapa yang vote my blog . I will appreciate it . :)

Btw , sebelum beredar , nak show something .

Me and Hasnaa . :)
Dia bagi banyak tunjuk ajar masa kerja . sayang Naa ! :)



Coretan Busuk Si Tembam,

Maher Qaseh Emyra

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!