klik klik

klik klik !

Followers

Khamis, 9 Jun 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)

Bismillah..

ecece . mood tgh ade ..nk join contest kt belog ~ yahoo ~

meh2..klik banner ni :)


cik keysha kita~ ~ ~


okie . cik myra punye pic pulak seperti di bawah ni *x cute pon* haha . .>.<''



.
.
.
.
.
.
.
.


~cik myra suke purple~ *mood : tudung sarung je*


~suke shawl juge~


~suke pakai mcm ni jugak~


~ni pic tudung bawal je~ *zaman dolu-dolu*

and . .ni pic bru amek semalam ~ ahha ~


~maap ye cik KEYSHA . .SY BG PIC LEBIH ~ hehe..


Cara2 nak join
1) Tajuk entry ni mstlah Keysha Contest (Aku & Tudung)
& letak skali pic keysha ni kt entry k :)

2) Mstlah ada blog sndiri n follow 2 blog bwh ni

3) Hantarkn sekeping gambar anda n tudung yg plg ske. Leh je nak posing berkumpulan tp hadiah hanya utk tuan pny blog (*0*)
4) letak kt sidebar pic kt ats & link kt blog keysha blk

5) Tag ke 3 org kwn

6) Ble dah join jgn lupe comment kt entry ni k.
kt blog keysha1111.blogspot.com
So keysha leh tau spe yg masuk : )

keysha nak bg hadiah ..bukan 1,2 or 3 tp 10 hadiah (^0^)
jadi harapan korang utk menang lg besar

Tarikh tutup contest ni 30 Jun

Hadiah2 menanti anda :)

Hadiah tempat 1 : barangan bernilai RM50
Hadiah tempat 2 : barangan bernilai RM30
Hadiah tempat 3 : barangan bernilai RM30
7 hadiah saguhati : barangan bernilai RM10
Ape tunggu lg jom join ramai2 (^0^)


P/S :Maaf ye cik keysha . awak minx satu,,tp sy bg lebih..saje2 suke join CONTEST kamu ! tQ!!!

Okie ~ skang nk tag dekat :

<3 Aween syg <3

<3 Adik Pana <3

<3 Dekna <3

CEPAT-CEPAT !! TARIKH TUTUP NYA : 30 JUN 2011 ! :)

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Cik Mar Giveaway


Nak join contest ni ? klik DOMO kun di atas or klik Cik Mar Giveaway

Tentang Diri Saya : Saya gile CAMERA !!

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!