klik klik

klik klik !

Followers

Rabu, 16 November 2011

Kalau lah aku ada abang ..

Assalamualaikum ..

hye pretty and handsome ..

tibe2 malam ni tgn cik Myra gatal nak menaip .

oke-2 . terus pada topic .

ehem-2 . sape kat sini ade abang !!? angkat tiak tinggi-2 . hek3 .

sory2 . gurau saja :)

oke . kat sini nak meluahkan rase sedih+gembira+sadis ...and...and...ape lagi ? hehe

oke2 . tu je . hurm . korang korang ..

ape perasaan n feeling ek bile ade abg ni ?

best ke x ?

bagi Myra yang TAK PERNAH ade abg .. *tapi ade adik lelaki form 4 sorang * (nk usha ?)

hehe . .rase mcm besttttttttttnyewwwwwwwwwwwww ade abg ni !!

eh-2 . betol ke ?

haa . kalau nk taw betol ke x kan ? cube survey sape2 yg ade abg ni ..

cer tnye dorang .. best ke tak ade abg ?

kompem jawapan dorg TAK BEST !!

CEHH ! skaty je .

sory-2 . tu cik Myra punye survey ..

antara sebab2 dorg cakap x best adelah :

1) abg suke crik gaduh ngn adik * xmow mengalah taw*

2) kalau yg ade boyfren tu , rse mcm ABE is better than ABANG sendiri .
*hehe . faham kan ABE tu ? *

3) kdg2 bosan tengok muke abg . rse mcm nk penampar sebijik :) lalala .

AND ..

4) SEBAB-2 LAIN :)

then , bile tye plak org yg xde abg ni , best ke x kalau ade abg ?

antara jwpn dorg TERMASUK la Myra :

1) mcm best je ! nk jugak manje2 ngn abg . kalau minx pape mesti dpt .
*ala .. mcm boyfren la jugak kan* hehehe :)

2) kalau ade abg , mcm sweet je . mesti abg take care kat kite GILE-2 kan ? HAHA :)

3) kalau mak dapat abg hensem , mcm nk usha je . HAHAHA :) *Puihh*!

oke-2. tu je KOT sbb2 yg best kalau Myra ade abg .

contoh la kan , kalau kite ade ABANG ..

then , abg ajak kite kua . *berdua je*

nak-2 abg kite hensem ..

mesti de minah2 kat luar sane tu pke :

"wahh . hensemnye PAKWE die!!"

ekekeke ..padahal abang die je . HAHA .

oke la . xnk mengarot lagi .

bye2 :)

tengs for reading . muahh skit ! :*


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Comments
3 Comments

3 2212 orang mengomel:

  1. eyp . sy ade abg . ade 4 ag tau . nak 1 tak ?. hehe . mmg bez bole mintak pape *if da keje# alah wlupon gado msti ade gak tselit ase syg gile sesame snirik .

    BalasPadam
  2. ouh . siyes ? wahh . bestnye . ! bak satu boleh ? kite pon nk sayang2 dgn abg jugak ! hehe . nnt kirim salam kat ke empat-empat abg awk yg nsem tu ea :)
    P/S : krm slm sayang taw ! bestnye ! hehe . sdih xde abg . *bersyukur*

    BalasPadam
  3. yeep . dsebabkan jarak umo kitowg sume jao2 sow sy kdg2 wndu at dowg bb stay lain2 tmpt . hii . sy lakk tingin nak ade adek bb sy bongsu . hee .

    BalasPadam

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!