klik klik

klik klik !

Followers

Rabu, 11 April 2012

Final Oh Final Semester 2 - Part One


Assalamualaikum...
Hayya Bil Jihad ! Haa tu dia . Jihad bukan main noo .
Bukan ape , kali ni punya entry semangat sangat sebab tengah mood FAINEL EKZEM kate omputeh lee kan .
Nak-nak tengah melayan lagu Hayya Bil Jihad By Brothers .
Sedapp woo . Lagu niyy dah bertaun-2 adoo . Tapi , smpi skrg org masih minat nak dgr .
Lagu jihad yang sangat memberi rangsangan pada hati untuk teruskan belajar . *blinkblink*

Oke . Stred tu de poin . Ekcelli , cehh , oke kite tengah minggu final ni .
Then , semalam dah settle satu paper . adoi , lega seyy.
Nasib baik sem ni punye final starting with paper yang subjective .
bukan yang kene kira-kira , ingat formula mcm nak mati tuu .
adoii . tobat-2 . by the way , alhamdulillah la . bolee laa jawab semalam .
insyaAllah , insyaAllah . doa-doakan la kitee dapat A tau .

huh ! tapi nak cite la kan , semalam kitee ekzem paper English For Academic Communication, bukak-2 section A je , dah deboo .
tau nape nye ? first sentence yg nmpk "Plagiarism". Puihh .
Apo bondo tu jang ? dalam ekzem takde maknenye boleh bwk masuk kamus dik .
menganga mak jemah dalam tu 2 minit 18.3 saat . penat tau pikiaq .
last-2 bce definition die , mcm phm la sikit-2 . kire mcm mksdnye menciplak atau meniru hasil kerja org la.
tak gitu abg kamus dewan DWIBAHASA edisi ke 3 mukasurat 543.6 yg hensem ? hewhew :D

Oke , pastu hari ni dan esok tak doo paper . Hari khamis baru ada paper Mathematics II.
Ni lagii deboo . Apo laie , suruh la member baik kitee Miss Azizah Ariffin ajarkan.
Die DEKAN Math weyy . Terbaik la . Carry Mark 37/40. Terror kan kan kan ?
Kitee dapat 27/40 je . sikitt ! *nangis nangis*



Ni laa figura kami bersama . Comel kan Beliau ? Taknak Mintak number?
#Haipp ! tak boleh ! *tepis tgn awak kuat-2*

Apa yg penting , Math yg x bape lame lagi nak ekzem tu , takde nak stdy nye .
tapi skrg tgh push mengapal etika profesional bab 2 - Pemikiran dan teori Etika yg ekzemnye hari sabtu nnt.
apee daa . patutnya , stdy la math dulu kan kan? xpela . nnt kene face to face blaja math dgn Azizah a.k.a Jijoh.


Haa . gambar ko lagii Jijoh . Senyummmmmmm ! #tak nampak gigi

Eh , oke la . nak layan lagu sambil listening lagu nasyid Dehearty- Permata yang Dicari.
Nak kek coklat tumpah tak ? Amek la . kite belii kat Restoran Saji Rahmat tadi . Kbyee !
#Sila Jeles !

P/S : Dgr lagu permata yang di cari ni , sedih pulak . Rindu awak sayang ! :')
Jaga diri baik-2 yee ! Sayang awak ! Seronok semalam sebab awak balas mesej saya ! Yipppyy ! :')

Coretan Busuk Si Tembam,

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!