klik klik

klik klik !

Followers

Rabu, 7 November 2012

Sick for the second day !

Hey Guys . Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh . And , good evening yaa ! Macam nak buat talk pulak . Teringat pulak masa assembly setiap hari waktu sekolah menengah dulu . Seriously rindu . Ya Allah ! Rindu kawan - kawan ! Okey , actually , jam di tangan dah pukul 5:25 petang . Ikutkan hati nak Qada tidur yang dah semalaman tak tidur tuh . Haihh . Terpaksa berjuang demi Final Exam yang belum selesai . Then , tadi aku kene hadapi subject killer punya exam . Allahurabbi . Allah je yang tahu . Betapa killer nye subjek tu . Anybody yang pernah amek Data Communication ?Please rate from 1 to 5 . Susah ke senang ? HAHA . Speechless okeyy . Btw , aku tak nak repeat ! Okey , lapar dan mengantuk menguasai diri . Chow !

Cakar ayam sabung ,

Maher Qaseh Emyra :)
♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Ahad, 4 November 2012

Wake up please , Myra !

Assalamualaikum . Okeyy . Mood err Missing In Action petang niyy . Kemengantukan yang teramat pun ada . Tersangat ngantuk ! Tersangat bosan dan tak happy . Haihh . Sedih sesangat sebab exam tadi 50/50 je keyakinan yang aku ada . aku berdoa , aku lulus . Tawakkal gila seyhh ayat niy . HAHA . Semoga orang yang tanda kertas aku tu nanti , bagi semua je betul . Serius . Im not ready for sitting Institusi Islam's paper . Nyawa nyawa ikan . So , dah penat fikir apa nak menaip petang ni , makan pun sudah , tidur jelah jawabnya . Qada' tidur yang semalam . Lusa baru ada paper animasi pulak . Bye stalker .

Haa . Ni tak sure lah nangis sedih tak dapat jawab exam ke lapoo ke ngantuk . =..=

p/s : tadi dah makan dekat Rahmat . Hanie tapau Nasi Kukus Juna kat Jungle pulak .
Bangun tidur karang aku makan . Serius kejap lagi aku lapar . Hujan lak kata kan .

Noon Baby Boo.

Si chubby ,
Maher Qaseh Emyra
♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Sabtu, 3 November 2012

Final make me sleepy . =..=

Holla . Aucakk ! . Assalamualaikum . Alhamdulillah . Syukur pada Allah . Rasanya macam setahun tak tekan tekan keyboard kat sini . [menaip] . HAHA . Okeyy . setelah hampir 6 bulan menyenyapkan diri , now baru ada peluang nak hupdate Velogg Okeyy . Sadis . This week , i have to sitting for the Final Exam . Great right? Ada paper pun masih boleh online . Then , nak cerita lah kat sini . Total ada 7 paper . Then today , baru masuk paper kedua . Sadis . Start 29 October , till 11 November . A very long GAP . urghh ! Tired already . Hari ni paper Programming II . Awesome giler . Sejibik ikut Past year paper Mei June 2011 . Sakit hati tak baca .? Tu lah . Padan dengan muka kau Myra . Tak focus study tu . Kan dah menyesal . Wuuuu Wuuu T.T . Okeyy . Stop here . Nak Qada' tido dari semalam . So tired . K bye .
♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!