klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 5 Disember 2011

"GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY"


Hello hello hello !!

Asslamualaikum sume !?

haa . dengar pon . ingatkan x dgr tadi .

hehehe . oke-2 tutup mata!

cakk ! haaa .

mrs GEYLANG ni nak bagi GA laa .

mesti mauu !! *mcm Twisties pulak dah*

oke . jom la join .

firstly , cantik x kain polka dot kt bwh ni ?

cantik kan3?

haa . sile la klik ye .!


cantiknya POLKA DOT! :)
bestnye kalau dapat FREE . huhu ! ^_^

Mrs Geylang tye : "Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini" ?

jawapan saya :"Saya suka Kain Cotton Polka Dots ini sebab :"

1)interesting sgt ! dia ade dotdotdot manyak-2! suke-2!

2)kain die best . sebab tu quite expensive sikit. tp affordable jugak !

3)kain die halus , lembut and sedap dipakai.

4)tak pernah beli dan memakainya . and i wanna try it! bole kan?

5) kain ni sesuai untuk org yg berbadan "COMEL" mcm saya .

P/S : Hope dapat la GiveAway ni . sebab Give Away ni paling best yang pernah saya jumpe.

Ok bye ! :)


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

i found u my lucky's followers

Hey pretty and handsome .

assalamualaikum ..

oke . ary ni dgn segala hormatnya ..

nak bagi tau sume org kampung !!

cik myra dah jumpe followers ke 100 ~

yeayyy !!

tepuk tangan kuat2 untuk Aien Ayop !

cett !! mcm ape da .

oke , siyes hepy .

sebab .. nk cukup kan 100 ni , boleh terberanak oii!

bukan senang nk soh org follow kite .

gulp ~*macam wajib pulak*

ye ! mmg wajib . sebab ape?

sebab nk suh prg klik-2 kite nye nuffnang dgn churpchurp la.

oke . mrs Al-Hady ni pon dah dpt ganjaran .

cik myra akn promote blog die selame seminggu .

huhuhu . pemes le BELIAU nnt .

nk follow BELIAU jugak ?

meh klik SINI.

ngeh3 . pasni nk target 10000 visitors pulak .

x sbr dh ni .

skang pon dh ade 9897 .

woww ~ lagi bape je kan .

hikhook . oke bye .

#mood : x sabar nk wt GA pulak ! hihi

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!