klik klik

klik klik !

Followers

Sabtu, 25 Februari 2012

~Dinner Oh Dinner ~



Assalamualaikum..

Heyya heyya ! hai sumee ! #adeh semput menjerit . xde sape dengar kite punye suara . hehe . amacam kehidupan hari ni ? sehat ke semua ? hope sehat je la ye . oke , malam ni as usual , nk tulis banyak2 kat sini. kalau aku bosan , kat sini la aku pergi . cari my lovey dovey blog yg muchuk masham ni . sedar x sedar dah 3 tahun aku ade blog . tapi , entri x rupe 3 tahun pon . mcm baru 3 hari. sikit je . follower pon x ramai . maklum lee . x pemes . x perlu pon pemes2 tu . buang karen #kriokkriokk :D Heee *_*

Oke . nak dijadikan cerita,aku tengah searching-searching baju-2 ala-2 casual wear gituu. aww aww ! #menyampah. coz tak lame lagi course aku , i means cascadia la kan . nak buat dinner kat Swiss Garden Hotel . OMA . sgt excited sebab sem lepas x join . sedeyy . bukan sebab ape , no money no talk la kan ! sebab mase tu Duit Pinjaman MARA tak dapat lagi . so , this sem i have got it done. so , very very very very excited la weyy ! hewhewhew :D

Mengikut perancangan , mcm nak pakai dress ala-ala barbie vs cinderella gituu #bajet uuu . #menyampah i dengar . hehe . actually , xtau la . nk beli oke je kot .insyaAllah . ade rezeki lebeyy.. ~rezeki anak-anak gituu ~ #semputt
(bile mase kawen ntah). let me show off the dress . haha . show off je ni . #dreaming again . haiyaa -..-



#sumber google#
tak logi je dapat pakai macam ni even bukan waktu dinner nanti. dreaming again. hewhew :D


#Sumber Google#
haa. yang ni nampak lagi simple tapi cantik sgt. #dreaming moreee . non stop . HAHA

#Sumber Google lagi#
Oke , yang ni look nice and simple. comel je kan. haha .
orang chubby + gemok pakai nampak huduh sikit kot . macam aku ni haa . x layak pki dress ! hewhew :D

Tu je yang mampu aku ceritakan. as well aku hidup ni , tak pernah pulak terpikir dan berniat nak pakai dress. rase kelakar . nasib baik dah sedar diri. kalau x sedar diri , haii , dah macam ape gaknye aku pakai dress nnt. haha .yang paling penting , aku lebeh selesa dengan jubah je . look like dress jugak kan? but its more comfortable. x ketat :)

P/S : Perlu ke tengok gambar aku berjubah ? x payah laa . heee :D


#ecehh . tersipu-sipu malu.
dah macam mak orang daa.. ;D


#HE said : "macam mak datin" :')


candid picture . jarang buat pic candid tau :)
#bertuah gambar ni ;)

That's al for tonight . babye :)
Wassalam :)

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

My Life @Shahputra #Part 1


Assalamualaikum .

Hey cantik , cute , comel , pretty , jamilah AND Hai handsome ,kacak , stylo , jamil . #kikikiki :)

oke , ary ni saje nk menaip la . coz , so bored staying in hostel then nothing to do. so , my expression is to my lovey dovey blog #hikhok


by the way , just nak sharing cerita bout my life kat Shahputra ni . so far alhamdulillah , hepy sangat sebab kenal dengan budak-2 gorgeous , cute , awesome ,lagi comel ni .#bertuah korang kene puji dengan aku kan? suke lewwteww.

for ur information , since sem 1A dengan mereka2 ni , actually members of my class only have 15 people. dorang sume ni memang super duper the boom la! memang best kawan ngn dorang. sekepala , ngam la kate org . oke , nk dijadikan cite . pointer mase sem 1 kitorang pon oke . i pon oke tau . #hukhuk malu .

mse tau result sem 1 dah nk kua , mak aihh , nk gugur jantung , sumpah seram kan? first tyme amek diploma. first tyme nak dpt result by pointer ni kan. haishh . tup2 tetibe one day dpt msg from shiha .

"salam , kak myra . tahniah , akak dapat 3.18 pointer"

masyaAllah , subhanAllah !! shocked bagai aku wei . haha . mak aku terus ckp alhamdulillah . memang x sangka . paling cuak dgn subjek methodology programming . sumpah HARD KILLER subjek tu. tapi alhamdulillah , aku boleh atasi :) #syukur syukur *_*

and my target for sem 2 ni , mesti lah kene dekan . 1st try not bad kan . then second try ni kite buat betul2 . hehe . but ary tu dah test 1. bile compare kan result sem 1 dengan test 1 ni , aku nye pointer CGPA jadi 3.13 , turun sikit kan . haishh . sedih . #tsk tsk


oke la . just itu saje . nak pegi menghirup air hot chocolate yg sedap ni . kak fuzah bagi . yummy !k bye2 :)

wassalam :)

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!