klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 26 Disember 2011

Ouh "P" yang ku sayang :)

Bismillahirrahmanirrahim ^_^
Assalamualaikum semua !
Rindu rindu rindu !
Rindu blogger , rindu nak blogging , rindu nak taip, rindu nak bace entry, rindu semua la ! :)

Oke , hari ni Cik Myra excited you know.
Cause of what ?
Cause of dah dapat tengok lesen P depan mata sendiri . yeayyy !
happy gile BABENG. Xterucap la gamaknye.
Tapi ade SPOIL la.
Macam mane ntah gambar tu bole senget?
Wat keje x betul .
Leher pon dah teleng. Makan leher ayam byk la tu kan kan kan?
Orang kate , makan leher ayam manyak2 ni boleh teleng. *oke LAGENDA a.k.a MITOS KOT!* >>.<<

Lesen dah ade. Keberanian 90% dah ade. KERETA belum ada.
Acano ni jang nk jenjalan g pantai ? hihihi.
Nak la jugak rase pergi drive bawak family,members pegi shopping ke kan.
Tapi still ade rase takut. HEHE. *Dah la Myra, jangan berangan nk bwk EXORA tu*. :(
hukhukhuk. Tu mak cakap la kan, dia x kasi lagi kita drive bawak kete BESAR.
da tu je satu2 nye kete yg kite ade. heeee .
xpe . sabar separuh dari iman.

oke . stop writing + merepek-ing. lalala.
bye-2 ("_")
Wassalam,

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!