klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 23 April 2012

NOT IN A GOOD MOOD =..=


ASSALAMUALAIKUM .

MISS THIS BLOG , BUT UNABLE TO POST ANY ENTRY .
NOT IN A MOOD .

:'(


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Ahad, 15 April 2012

Final Oh Final Semester 2 - Part Two

Assalamualaikum Bloggers and Non-Bloggers .
Haipp . Nak mintak tisu jenama Premier sehelai dua kotak boleh ?
#tengah tahan nangis dengar lagu Cinta Kita By Shireen Sungkar Feat Teuku Wishnu.#
Srooott srooott . Hingus meleleh dah . Alaaa . Lambat la korang bagi tisu . Sob sob.

Oke , korang tau kan aku sedang Musim Fainel Ekzem bulan niyy ?
Malam niyy malam berkabung sebab tadi jawab ekzem Etika profesyenel macam ape je.
Pastu dah la tak reti-2 nak rase menyesal sebab apa yang dah apal tak terluah. sedih bukan?
#ayat sedih. tolong lah nangis pelis .# *terima kasih* :')

*Penangan Fainel Ekzem Tadi*

Then , tadi balik terus nampak katil Queen Size. Ostel punye plus plus dengan Tilam Double Decker jenama Vono.
Best wooo . Ape lagi . Memang landing la kan . Kejap je . Taknak bagi stress . Tak elok tido petang-2.
Tadi pun pening punye pasal . Aiyakk ! Etika Oh Grafik. Eh , salah . Etika Oh Etika.
#Pening punye pasal sampai typo# -..-

*Next song please* - Inspirasi Hati By Dehearty.
#Tukar GENRE sekali sekala .

Oke , then tadi lepas balik ekzem , Makcik sebelah rumah a.k.a Azizah Ariffin ajak pegy makan.
#Dalam hati berMONOLOQUE dan berATILIA kekanda adinda . Eh, salah . Sory tuan puan.
Maksud kite , bermonolog dalam hati : "Tak kenyang-kenyang ke makcik niyy? , Aku dah kenyang niyy"

Then , bile pandang Jam Tangan ROLEX kite yang Pakcik jual jambu depan hostel tu bagi kat kite baru pukul 4.30 ,
kitee pun terus terJOIN Makcik Azizah pegi makan. Memula nak makan masakan panas yang fried-fried tu.
Tetibe , Makcik Indon yang comel tu cakap , "Soryy dek , chef nya enggak dtg lagik , pukul 6 nnt baru ade masakan panas."
Adoii , betapa lara nye hati ambe dengan Makcik Azizah tadi.
Sedangkan air susu campur sirap dan air teh 'o' campur gula 5 sudu setengah sudah ada depan mata .
Takkan nak blahh macam tu je . TERPAKSA lah makan jugak . HAHA .
Nasi campur je ada . Alaa , pun boleh la . HAHA .

Nak dijadikan cerita , ambe lapoo niyy weyy .
Aiyakk . Pukul 12:30 malam begini , anda mintak makanan wahai Puteri Amirah?
Memeyy arr . Makan tadi pukul 4:30 petang. Sekarang pukul 12:30 malam.
#Dah 8 jam makanan dalam perut niyy hadam. Memang kebuloqq naa. #

Eh , nak stop writing dulu. Jap gi nak sambung Final Oh Final Sem 2 - Part Three pulak .
Haa. Kalau nak bace yang Part One punye , boleh klik SINI.


Coretan Busuk Si Tembam ,


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Rabu, 11 April 2012

Final Oh Final Semester 2 - Part One


Assalamualaikum...
Hayya Bil Jihad ! Haa tu dia . Jihad bukan main noo .
Bukan ape , kali ni punya entry semangat sangat sebab tengah mood FAINEL EKZEM kate omputeh lee kan .
Nak-nak tengah melayan lagu Hayya Bil Jihad By Brothers .
Sedapp woo . Lagu niyy dah bertaun-2 adoo . Tapi , smpi skrg org masih minat nak dgr .
Lagu jihad yang sangat memberi rangsangan pada hati untuk teruskan belajar . *blinkblink*

Oke . Stred tu de poin . Ekcelli , cehh , oke kite tengah minggu final ni .
Then , semalam dah settle satu paper . adoi , lega seyy.
Nasib baik sem ni punye final starting with paper yang subjective .
bukan yang kene kira-kira , ingat formula mcm nak mati tuu .
adoii . tobat-2 . by the way , alhamdulillah la . bolee laa jawab semalam .
insyaAllah , insyaAllah . doa-doakan la kitee dapat A tau .

huh ! tapi nak cite la kan , semalam kitee ekzem paper English For Academic Communication, bukak-2 section A je , dah deboo .
tau nape nye ? first sentence yg nmpk "Plagiarism". Puihh .
Apo bondo tu jang ? dalam ekzem takde maknenye boleh bwk masuk kamus dik .
menganga mak jemah dalam tu 2 minit 18.3 saat . penat tau pikiaq .
last-2 bce definition die , mcm phm la sikit-2 . kire mcm mksdnye menciplak atau meniru hasil kerja org la.
tak gitu abg kamus dewan DWIBAHASA edisi ke 3 mukasurat 543.6 yg hensem ? hewhew :D

Oke , pastu hari ni dan esok tak doo paper . Hari khamis baru ada paper Mathematics II.
Ni lagii deboo . Apo laie , suruh la member baik kitee Miss Azizah Ariffin ajarkan.
Die DEKAN Math weyy . Terbaik la . Carry Mark 37/40. Terror kan kan kan ?
Kitee dapat 27/40 je . sikitt ! *nangis nangis*



Ni laa figura kami bersama . Comel kan Beliau ? Taknak Mintak number?
#Haipp ! tak boleh ! *tepis tgn awak kuat-2*

Apa yg penting , Math yg x bape lame lagi nak ekzem tu , takde nak stdy nye .
tapi skrg tgh push mengapal etika profesional bab 2 - Pemikiran dan teori Etika yg ekzemnye hari sabtu nnt.
apee daa . patutnya , stdy la math dulu kan kan? xpela . nnt kene face to face blaja math dgn Azizah a.k.a Jijoh.


Haa . gambar ko lagii Jijoh . Senyummmmmmm ! #tak nampak gigi

Eh , oke la . nak layan lagu sambil listening lagu nasyid Dehearty- Permata yang Dicari.
Nak kek coklat tumpah tak ? Amek la . kite belii kat Restoran Saji Rahmat tadi . Kbyee !
#Sila Jeles !

P/S : Dgr lagu permata yang di cari ni , sedih pulak . Rindu awak sayang ! :')
Jaga diri baik-2 yee ! Sayang awak ! Seronok semalam sebab awak balas mesej saya ! Yipppyy ! :')

Coretan Busuk Si Tembam,

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Isnin, 2 April 2012

Hooorayyyyyy ! CarloRino !

Hey ! Assalamualaikum semua !

Hari ni memang rezeki melimpah ruah . alhamdulillah .
Tadi pegyy bershopping sakan dengan classmate tersayang , Cik Azizah Ariffin .
*boleh la add beliau dekat fesbukk yee*
Oke , tadi dah la pergyy merayau sampai cabut kelas ETIKA .
*Ehem , bukan cabut ye . memang kelas takde KOT !*
#garu kepala#
Eh , tau tak tadii pegyy mane ?
Kitee pegyy Carlo Rino dok usha-usha kasut Azie niyy le . #gedik beruk makye#
Here we are .
Carlo Rino Megamall , Kuantan. :D

Pastuu , tadi duk usha-usha Kasut CarloRino niyy !
cantikk weyy ! Ya Allah . Mahal nak mampus . tapii , cantikk weyhh .

Meh nak tunjuk sikit .




Ya Allah ! yang paling tak leh tahan merengek kiut miut dekat uncle depan Carlo Rino tadi bila tengok Beg Carlo Rino niyy !

Let me show off !
Beg dan kasut yang matching kan ? awesome ! :D

klaa weyhh , ngantok dan penat seyhh . haha . nak tido dulu !
thanks fer reading !

Coretan Busuk Si Tembam,


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!