klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 8 April 2013

Minggu Multimedia By Cascadian :)

Assalamualaikum .
8 April 2013
4.02 PM

Agak lama ye tak menulis blog . Catatan terakhir aku pada 2 Mac lalu .
Apa tujuan kali ni nak tulis blog ?
Okey. I have no description. Takde sebab pun.
Hanya nak mengisi masa lapang barangkali .

Okey . Hari ni baru selesai satu paper Tasawwur Islam .
Hari ni start Final Exam aku untuk semester 4 .
Kepada crush crush aku , jangan risau .
Aku boleh jawab paper tadi dengan tenang. HAHAHA.
Alhamdulillah .

Mohon doakan lagi 5 paper yang akan datang ni eah .
Mudah-mudahan dapat jawab dengan tenang lagi .
Aamiin.


Acah acah study je ni .
*Maaf pakai gambar Buku Motivasi. Pun boleh kan ? * Huahua.

Ni haa nak cecite sikit pasal Minggu Multimedia last week hari tu .
Ohh . Sangat lah ohsem nyaaa . Sebab before this tak pernah join mana-mana program under Cascadia .
Cascadia tu adalah satu Kelab under Computer Science Multimedia punya student okey .
Haha . Malas nak cite panjang . Nak show off je la gambar yang boleh di show off. Hihi.


Ni lah team member yang berjuang untuk program hari tu .
TEAM 3


Keep Calm and we are happy ending :)


Haa . Nampak tak sape yang macam joyah sgt bawak bola pingpong dalam sudu tu ? -..-


Mr and Mrs Pengacara Majlis . Omeyy winkwink *_*


Ready for SenamRobik . Theme Song : Sexy and I know it.
Capture gambar dulu kan . Haha


Ni muka muka tak sabar nak Senamrobik . Haha


Selaku Mama untuk course ini . Puan Fatihah :)


Okeyy . Tu dia , Dah start.


Acara tiup tepung , curik gula gula didalamnya .
Panjang gila nama acara -..-


Ahaha . Smile smile .
*Adiah depan mata . Senyum la kan *


Yes ! We are Cascadian !
*Carik la mana aku. Kalau jumpa , aku bg iPhone5* haha.

Actually , banyak lagi haa gambar nya . Tapi tak larat da nak upload semua . Penat gilaaaa . Nanti kita update balik , kita masuk gambar banyak-banyak tau .

Daaaaaa .
Off Hand Writing . Bhaha .
Take care sayang sayang semua ! :*






♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!