klik klik

klik klik !

Followers

Sabtu, 25 Februari 2012

My Life @Shahputra #Part 1


Assalamualaikum .

Hey cantik , cute , comel , pretty , jamilah AND Hai handsome ,kacak , stylo , jamil . #kikikiki :)

oke , ary ni saje nk menaip la . coz , so bored staying in hostel then nothing to do. so , my expression is to my lovey dovey blog #hikhok


by the way , just nak sharing cerita bout my life kat Shahputra ni . so far alhamdulillah , hepy sangat sebab kenal dengan budak-2 gorgeous , cute , awesome ,lagi comel ni .#bertuah korang kene puji dengan aku kan? suke lewwteww.

for ur information , since sem 1A dengan mereka2 ni , actually members of my class only have 15 people. dorang sume ni memang super duper the boom la! memang best kawan ngn dorang. sekepala , ngam la kate org . oke , nk dijadikan cite . pointer mase sem 1 kitorang pon oke . i pon oke tau . #hukhuk malu .

mse tau result sem 1 dah nk kua , mak aihh , nk gugur jantung , sumpah seram kan? first tyme amek diploma. first tyme nak dpt result by pointer ni kan. haishh . tup2 tetibe one day dpt msg from shiha .

"salam , kak myra . tahniah , akak dapat 3.18 pointer"

masyaAllah , subhanAllah !! shocked bagai aku wei . haha . mak aku terus ckp alhamdulillah . memang x sangka . paling cuak dgn subjek methodology programming . sumpah HARD KILLER subjek tu. tapi alhamdulillah , aku boleh atasi :) #syukur syukur *_*

and my target for sem 2 ni , mesti lah kene dekan . 1st try not bad kan . then second try ni kite buat betul2 . hehe . but ary tu dah test 1. bile compare kan result sem 1 dengan test 1 ni , aku nye pointer CGPA jadi 3.13 , turun sikit kan . haishh . sedih . #tsk tsk


oke la . just itu saje . nak pegi menghirup air hot chocolate yg sedap ni . kak fuzah bagi . yummy !k bye2 :)

wassalam :)

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!