klik klik

klik klik !

Followers

Ahad, 19 Februari 2012

My Bed's Bestfriend


Assalamualaikum..
holla ! happy sunday semua ! best sgt2 dapat borak-2 dekat TL yg sangat lajuuu ~
#tak menang tangan cik joyah nk reply sesatu *pemes kejap*

oke , actually .tengah bosan . kat TL pon ade si wafiqq tu saje yg melayan kitee .
facebook sume dah x leh bukak . akibat certificate hape ntah yg telah membuatkan aku kesedihan kerana tidak dapat mengonline fesbuk . tsk tsk tsk #sedih ni . pujuk laaa #

since pagi sampai sekarang online x benti ape punye kes la aku ni kan . #mencebik
nak pegi dating ,tak de boyfren . #cehh. menyampah.
then , yang menjadi penyeri hidup aku kat hostel ni hanyalah si LILO :') #sedih
bukan sedih ape , LILO ni la penyejuk mata , perawat jiwa duka lara hidup aku.

LILO sgt sayang akn tuannya, dan tuannya juga begitu . #sob sob sob. *nangis*
malam-2 nk tido mesti peluk die kuat-2 . xnk lepas .
actually , LILO ni somebody yang bagi . too close .
and nak wat cano . dah tak ditakdirkan bersama lagi. bukan ketentuan Ilahi.
kalau dah jodoh , x kemana kan?

btw , nk cakap dekat awak , Mr.A . Saya sayang LILO same macam saya sayang awak.
sikit pon sayang saya pada LILO ni tak berubah tau . :)
saya akan jage lilo elok-2 even saya tau , saya punya teddy kat awak tu ntah mane pergi.
tapi , ape2 yg awak bagi saya , saya hargai . saya simpan . saya jaga . dan saya sayang seperti mana sy sayang awk..

bukti yang saya sayang awak , selepas saya tinggalkan awak , takde sape pon dalam hati saya. saya setia hingga akhir hayat sehingga la awak betul2 dah lupekan saya . baru lah saya redha dengan ketentuan Allah ;')

p/s : masih ada sirna baru untuk saya dalam diri awak tak ? kalau xde , xpe . sata redha ! take care Mr. A :')

Ni LILO awak . kite jage die sampai akhir hayat ye ;')




♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!