klik klik

klik klik !

Followers

Jumaat, 17 Februari 2012

I can FORGETTING u :)

i dont know why .kenape lah malam-2 macam ni aku tak tidur lagi . mungkin still hepy lagi sebab TL (Twitter) dengan member course DDZ (Computer Science Multimedia).#huh . bunyik orang dah penat menekan keyboard#. *kriukkk kriukkk* #bunyik perut lapar pulak! stress .

oke ,actually , aku nak story *syok sendiri* dengan kekesah moment aku past month.
now , insyaAllah , aku boleh lupekan kau . we just friend right .? dah xnk pke lebih dari tu . rase sayang aku pada kau memang x leh padam. tapi nak buat mcm mana , aku ade pendirian dan keinginan sendiri . bukan saje2 nak lepaskan kau tau . huhu . xpela . aku mintak maaf selama aku rapat dengan kau . kau jugak yg memutuskan untuk tidak seperti dahulu . xpe , lagipon , bercinta ni xde apa yang halal. insyaAllah , kalau ade jodoh , x kemana kan ? btw , aku sayang kau ,sahabat!
seburuk mane , sejahat mana pon kau , kau tetap sahabat aku dunia akhirat. :)

P/S : jage diri baik-2 . btw , aku dah kurus sikit . kau kan bg pesanan terakhir kat aku hari tu kan? kau suruh aku kurus kan? aku dah ikut ckp kau. terima kasih sahabat untuk segala-galanya :)

wassalam.

♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!