klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 14 Januari 2013

Saya sayang awak :')


Bismillahirrahmanirrahim .
Assalamualaikum W.B.T

Monday . 14 January 2013 . 3:27 PM .
Mood : Dalam kelas . Tak fokus untuk study SADAM.

*Baru lepas menangisi keadaan diri sendiri.

Condition hari ini?
Okey . Suam-suam kuku. Maybe :(
Lapar ? Sangat lapar. Tapi takde mood nak mamam.
Biar jelah. In Shaa Allah boleh hidup lagi even tak mamam :')
*mohon doakan sihat selalu ye*
Rindu ? Rindu sangat . Rindu Allah .
 Lama tak date dengan Dia . *Datang pantang seminggu*
Rindu family ,kawan , teman , sahabat dan rindu DIA .

DIA ? Siapa DIA ?
Entah . Tak tahu siapa dia . Allah datang kan dia dalam hidup aku .
Aku terima segalanya dengan hati terbuka .
Aku tahu , Allah sedang memberikan aku satu lagu dugaan hati :')
Dugaan dimana aku perlu tahu dimana kedudukan hati aku sekarang .
Seolah-olah , aku sedang bermain tarik tali dengan hati.

                                                    *Mula nak sebak*

Tapi takpe . Aku tahu , Allah sayangkan aku .
Allah berikan aku dugaan hidup supaya aku terus tabah dan kuat untuk hadapi hidup.
Apa yang harus aku lakukan sekarang adalah teruskan berdoa ,beristikharah.
Ask Allah why HE Sent him to me . ?
Adakah ianya hanya sekadar satu pertemuan yang tak diduga atau pun sebaliknya ?
* In Shaa Allah :') *

                                               *Masih tahan sebak lagi*

Rasa Sayang ? Tipu lah kalau takde rasa sayang tu .
Sayang sangat sangat sangat ada lah. Sooo Infinity .
Alhamdulillah . Selesa berkawan dengan DIA .
Dia jugak banyak mengajar aku erti kehidupan even dia selalu cakap ..
"Saya hanya pengemis jalanan yang hina dimata dunia" or else lah kan .
Dia tetap sahabat dunia akhirat.
Dia selalu pesan , "Kuatkan semangat , tabah !"
"kita tak tahu apa yang akan berlaku akan datang ... "
Pesanan dia tu lah yang membuatkan aku jadi orang yang sabar ,tabah , kuat semangat.
Sabar menunggu . Kadang kadang tertanya jugak , apa yg akan berlaku lepas ni ?

                                           *Dah start nak bertakung air mata*

Rasa Rindu ? Selalu . Selalu sangat .
Hanya Allah je yang boleh tolong sampaikan rindu aku pada dia melalui doa .
In Shaa Allah . Alhamdulillah :')

                                  *Menitik setitis air mata*

Dear AWAK ,
Dihadapan saya hanya ada awak . Awak yang satu . Setia pada awak yang satu .
"Sayang dan rindu pada awak yang satu . Bak kata awak "My only LOVE"

TETAPI ........

                             *Menitik dua tiga air mata kejap *

Hmm. Tetapi ..
Dibelakang awak , masih ramai yang menunggu , mengharap .
Saya cuba untuk jadi orang yang paling tabah di sisi Allah .
Saya redha . Mungkin saya cuma BAYANG-BAYANG yang samar .
Macam nampak bayang-bayang , kelibat . Tapi seperti ada atau takde je kan .? :')
Saya sedar . Allah sedang menguji hati kita .
Dan maafkan saya ye kerana saya baru tersedar yang kita hanya kawan . :'(
Maaf sekali lagi .
Saya akan cuba jadi sahabat awak dan menjaga persahabatan kita ni sebaik mungkin .
In Shaa Allah sampai Syurga Allah . Aminnnnnnnnnnnn :')

                               *Baju basah dengan airmata* :'(

Kita masih di awang-awangan , mencari sirna cinta dari Allah .
Menunggu sesuatu keajaiban yang belum pasti .
Saya berharap dan memohon kepada Allah supaya beri petunjuk kepada kita .
Dan mohon juga agar KALAU HATI AWAK KUAT DAN PERCAYA AKAN DIRI SAYA ..
Ikhlaskan lah diri awak kepada Allah . Minta petunjuk pada dia . Istikharah .
Usaha ! Jangan pernah mengalah .
In Shaa Allah . Saya pun akan cuba buat macam tu jugak ye :')
Jangan pernah putus untuk berhubung dan berdoa pada Allah tau .
Tapi tak tahu lah kalau selama ni saya syok sendiri .
Dan tak pernah tahu apa yang ada dalam hati awak .
Kalau niat awak bukan untuk ke arah KEBAIKAN itu ..
Mohon jangan berdoa dan usaha apa-apa keatas diri saya tau .
Berusaha lah untuk sesiapa yang lebih layak untuk memiliki hati awak . :')

                        *Sekotak tisu Premier dah habis sebab basah*

Allah Maha Mendengar .
Allah Maha Pemurah .
Allah dengan doa kita .
Allah nampak usaha kita .
Maaf awak . Saya tak mampu nak luahkan semua ni pada awak .
Saya tak KUAT ! *Jerit Dalam HATI* :'(
In Shaa Allah . Allah akan dengan luahan hati kita .

DEMI ALLAH , SAYA SAYANG AWAK :'(


Bayang-bayang kesamaran ,

Allah's Servant.


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!