klik klik

klik klik !

Followers

Ahad, 4 November 2012

Wake up please , Myra !

Assalamualaikum . Okeyy . Mood err Missing In Action petang niyy . Kemengantukan yang teramat pun ada . Tersangat ngantuk ! Tersangat bosan dan tak happy . Haihh . Sedih sesangat sebab exam tadi 50/50 je keyakinan yang aku ada . aku berdoa , aku lulus . Tawakkal gila seyhh ayat niy . HAHA . Semoga orang yang tanda kertas aku tu nanti , bagi semua je betul . Serius . Im not ready for sitting Institusi Islam's paper . Nyawa nyawa ikan . So , dah penat fikir apa nak menaip petang ni , makan pun sudah , tidur jelah jawabnya . Qada' tidur yang semalam . Lusa baru ada paper animasi pulak . Bye stalker .

Haa . Ni tak sure lah nangis sedih tak dapat jawab exam ke lapoo ke ngantuk . =..=

p/s : tadi dah makan dekat Rahmat . Hanie tapau Nasi Kukus Juna kat Jungle pulak .
Bangun tidur karang aku makan . Serius kejap lagi aku lapar . Hujan lak kata kan .

Noon Baby Boo.

Si chubby ,
Maher Qaseh Emyra
♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Comments
1 Comments

1 2212 orang mengomel:

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!