klik klik

klik klik !

Followers

Sabtu, 31 Mac 2012

Tolong !! Rumah terbalik !!

Assalamualaikum..
*Sambil kunyah-kunyah Nips yang ada kismis yang tak sedap sangat*
lagak macam org tua kunyah sireh yang hapak .
eh eh , tak sedar awak awak sume tgh pandang kite .
hye semua ! *lambai-lambai*
org sebelah menyampuk *kabee sikit tiakk hang tuu Myra oii*
opss . haha . maluu woii !
maafkan dayang ye tuan hamba . tersengaja pulak.. hehe >.<
oke. ape yg nak diceritakan kat sini hekk ?
oh ! dah ingat ! eh eh , awakk sume niiyy . tau tak ?
rumah kitee terbalikk ! tolong lah betulkann semula !
*menangis teresak-esak mcm budak hingusan 2 tahun 3 bulan 4 hari tak benti minum susu botol lagyy*
eh eh , boleh pulak awkk gelakkan kite. macam laa kite ckp main-2 ! *marah sambil gigit-gigit jari kaki sendiri*
nah ! tengok la sendiri . *kuarkan album gambar rumah terbalik dari poket doraemon boypren kite yg buncit*
Rumah Terbalik Sabah :D



Siap boleh pasang lampu dekat hujung atap bumbung lagi tau . >.<

dah penat tepon pakcik bomba , pakngah polis . sume tak bole tolong kitee .
habis tu sape pulak nak tolong?
boleh tak abg hensem dgn adik cantik yang tengah bace entry ni betulkan balik rumah too?
haa . mengarut . *sambil gigit jari*
actually , rumah ni ade dekat sabah tau. rumah ni memang dibina secara terbalik.
bumbung dibawah dan bangunan asas nya di atas . struktur yang menarik.
tapi tapi kan kan . orang cakap rumah tu ada dekat oversi jugakk. eh yeke ?
dekat mane ye ? denmark ea tak silap? sape tau nanti bagi tau oke! set !
tapii macam takot nak duduk situ. hewhew :D
bole la lepas ni carik orang sabah then kawen dgn die .
nanti dia mesti bagi hadiah kawen hantaran RUMAH TERBALIK. Wakaka :D
*Hang dok canang nak kawen dgn org sabah, sekali dapat dekat hang betul-2 baru tau Myra!* HAHA
Dalam hati bercakap *nak ke kawen dgn org sabah?*
omaigadd . taknak ! haha .

aigoo ! ni tempat shower ke jamban ! haiyaa . macam-2 .


Oke , yang ni awesome . jangan sampai satu hari nanti terjatuh dan terhempap kepala tuan rumah dah la..



Proses pembinaan.

tapi aku rase gambar yang dekat atas ni , bukan rumah terbalik dekat Sabah. maybe yang dekat oversi tu kan? HAHA . okee la .. stop sini dulu.. nak sambung buat kuah rojak untuk minum petang ni.
sob sob . k bye . :D

Coretan Busuk Si Tembam ,



♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Comments
1 Comments

1 2212 orang mengomel:

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!