klik klik

klik klik !

Followers

Sabtu, 3 Disember 2011

Yeayyyy ! Lulus QTI :)

good evening boys yang hensem ang girl yang cantik :)

assalamualaikum sume . rindunyeeee kat blogger-2 ni..

sihat ke tak ni ? lau xsehat , cepat-2 makan ubat .

lau xnak , meh cik myra bag ubat ! muaaaahh ! hihihi .

haa . dah sehat kan !? hihi :)

oke-2 , hari ni xtau la nape rse mcm da gatal sgt nak menaip kan .

rsenye da nk seminggu tak coteh-2 kat sini .

rindu tak ? mesti tak kan ? sebab blog cik myra ni x best pon.

hehe . oke . kali ni cik myra nk talk-2 pasal test QTI.

tau x ape tu test QTI ? QTI ni test driving school oleh pihak driving school to sendiri.

so , cik myra excited nk cite pasal cik myra dapat A dlm test 2 .

ade la dalam 84/100 markah . best-3 ! hehe . tapi x dpt la markah perfect kan.?

ini je yang mampu . and ape yg cik myra harapkan , hope cik myra dpt do the best for jpj test on
8/12/2011 nanti .sebenarnye dah x sabar nk drive kete sendiri,boleh jalan-2.

dah berani sikit , boleh pegi melaka jumpe abg . opsss! ABG ? hehehe . #shhhhh! :)

insyaAllah . kalau ade jodoh ,ade rezeki . hihi .

kla . stop writing .

#tired la . bru pas makan kopok corntos . NAK ? xlehhh . bye-2 ! :)

P/S ade sape-2 nk follow ke cik myra g jenjalan? hehe . vroommmm vrooommm! :)


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Comments
1 Comments

1 2212 orang mengomel:

  1. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    BalasPadam

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!