klik klik

klik klik !

Followers

Isnin, 5 Disember 2011

"GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY"


Hello hello hello !!

Asslamualaikum sume !?

haa . dengar pon . ingatkan x dgr tadi .

hehehe . oke-2 tutup mata!

cakk ! haaa .

mrs GEYLANG ni nak bagi GA laa .

mesti mauu !! *mcm Twisties pulak dah*

oke . jom la join .

firstly , cantik x kain polka dot kt bwh ni ?

cantik kan3?

haa . sile la klik ye .!


cantiknya POLKA DOT! :)
bestnye kalau dapat FREE . huhu ! ^_^

Mrs Geylang tye : "Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini" ?

jawapan saya :"Saya suka Kain Cotton Polka Dots ini sebab :"

1)interesting sgt ! dia ade dotdotdot manyak-2! suke-2!

2)kain die best . sebab tu quite expensive sikit. tp affordable jugak !

3)kain die halus , lembut and sedap dipakai.

4)tak pernah beli dan memakainya . and i wanna try it! bole kan?

5) kain ni sesuai untuk org yg berbadan "COMEL" mcm saya .

P/S : Hope dapat la GiveAway ni . sebab Give Away ni paling best yang pernah saya jumpe.

Ok bye ! :)


♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Comments
1 Comments

1 2212 orang mengomel:

  1. hehe..tq ea sebab join GA ni ^^
    insyaallah one week afetr closing date kitorang umumkan pemenang, mana tahu awak ada rezeki kan :)
    all the best!

    BalasPadam

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!