klik klik

klik klik !

Followers

Ahad, 16 Oktober 2011

Hepy birthday my beloved frens - Maher Qaseh Athirah !



assalamualaikum..

ary ni 16/10/2011..

genap pon usia sahabat karib dunia akhirat Cik Myra .

rase rindu sgt2 kat die .

xtaw nape . sbb lame giler kot x jumpe . huhu

btw , td die baru call .

die de tnye . "ko x hupdate blog ko ke? "

aku jwb : "tak pon , tp smlm bru hupdate"

hehe . sbnrnye TRAH , aku bru je online ni ...

dan kebosanan , so , aku saje2 nk menghupdate pasal ko ary ni ..

tup tup ! ko ONLINE . mmg Allah gerakkan aty ko soh bce blog aku ni.

di sebabkan ary ni ary special ko , so , dgn segala hormatnya aku menghupdate tntg ko!

suke tak , suke tak ?? haha .

btw , wait for me k .. ade mse nnt kite jumpe la taw !

sory , no instant present . tgu la nnt jumpe , ak bg la ko present! *igtkan* haha

kla. ade sape2 nk kenal sahabat aku ni ?

hehehehehe . tata ! bye :)

Pesana Penaja : DIA masih single ! nk num ? wekk . :)
♥ Terima Kasih Daun Sirih. Jemput datang blogwalking lagi yee :)♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

eh , komen tu je ? nanti komen lagi tau :)

WALL SAYA :)

e'eh , ape ni ? menarik !!